Kayseri'de Forklift Kazasında Sürücü Hayatını Kaybetti Kayseri'de Forklift Kazasında Sürücü Hayatını Kaybetti

Aynı yöntemle 34 evden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üsküdar’da 19 Ağustos Pazartesi günü, elektrik arızasını gidermek için gelen bir kişinin evlerini soyduğunu belirten üç mağdur, polise başvurdu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, şüphelinin güvenlik kameralarına yakalandığı tespit edildi. Kamera kayıtlarında, şüphelinin hırsızlık yaptıktan sonra arkasını kontrol ederek olay yerinden kaçtığı görüldü.

Polis, güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerle şüphelinin kimliğini belirledi ve düzenlenen operasyon sonucunda Çetin A. gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, son hırsızlık olayında çaldığı 4 bin 590 lira nakit para, 2 adet altın küpe, 1 adet taşlı yüzük, bir alyans ve 1 altın zincir kolye bulundu. Hırsızlık Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Çetin A.'nın, poliste 54 suç kaydı olduğu ve bir dosyadan arandığı ortaya çıktı. Anadolu yakasında aynı yöntemle gerçekleştirdiği 34 hırsızlık olayının faili olduğu anlaşıldı. Şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA