ÖZEL HABER

Bursa'da 'Huzur Ve Güven' Uygulaması

Bursa Nilüfer’da üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Görükle Mahallesi’nde polislerin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Abone Ol

Denetimlerde eksik evrakları tespit edilen 11 iş yeri ile bir otomobil sürücüsüne cezai işlem uygulandı, bir kişinin ise üzerinde uyuşturucu bulundu.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce 200 polisin katılımıyla, üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Görükle bölgesinde asayiş uygulaması yaptı.  Ahlak Büro Amirliği koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü kısım ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği uygulamada trafik kontrolleri yapıldı, umuma açık yerler ve mekanlar denetlendi. Uygulama kapsamında 27 iş yeri denetlenirken, eksik evrakları tespit edilen 11 işyerine ceza uygulandı. 480 kişinin kimlik bilgisinin sorgulandığı denetlemede, bir kişinin üzerinde uyuşturucu bulunurken, Kimlik sorgusu yapılan bir kişinin de yoklama kaçağı olduğu tespit edilerek polis ekiplerince emniyete alındılar.