O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 17 Ağustos’ta saat 02.30 sıralarında Burhaniye ilçesi Ören Mahallesi’nde meydana geldi. Çevredeki esnafla sorun yaşayan Ali B., bir tartışma sırasında bıçak çekti. Bunun üzerine diğer esnaf, Ali B.’yi dövmeye başladı. Taksici Berk D. (30), Ali B.’nin topluca dövülmesine tepki gösterince, kokoreççi Volkan Uluer ile tartıştı. Tartışmanın ardından Berk D., elinde tabancayla geri dönerek Uluer’in iş yerini bastı. İçeriye rastgele ateş eden Berk D., Uluer’i yaraladı. Uluer iş yerinden kaçarken, müşteriler büyük panik yaşadı.

Olay sırasında çevredeki trafik polisleri ve bekçiler, silah seslerini duyduktan sonra hızla olay yerine intikal etti. Berk D., sakinleştirilmedi ve Uluer ile arbede yaşadı. Berk D., tabancasını tekrar çekerek Uluer’e 3 kurşun sıktı.

Yapılan ihbar üzerine ambulans olay yerine geldi ve Volkan Uluer hastaneye kaldırıldı. Uluer’in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Silahındaki mermiler biten Berk D. ve Ali B., polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA