Yeşil-beyazlı ekipte, Fredy Riberio (Angola), Zdravko Dimitrov (Bulgaristan), George Puşcaş (Romanya) ve son transfer Taulant Seferi (Kuzey Makedonya) milli takımlarında görev alacak. Ayrıca, genç yerli oyunculardan Yusuf Sertkaya (U20 Milli Takımı) ve Enes Öğrüce (U18 Milli Takımı) da milli davet aldı.

Galatasaray Elendi, Fenerbahçe Zirveye Koşuyor! Son 5 Yılda Avrupa'da En Çok Puan Toplayan Türk Takımı Kim? Galatasaray Elendi, Fenerbahçe Zirveye Koşuyor! Son 5 Yılda Avrupa'da En Çok Puan Toplayan Türk Takımı Kim?

Teknik direktör İsmet Taşdemir, milli takımlara seçilen oyuncuları için "Futbolcularımızın milli davet almaları bizim için çok önemli. Milli arada görev alacak oyuncularımıza başarılar diliyorum. Sağlık sorunları yaşamadan, başarılı bir turnuva geçirmelerini temenni ediyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: DHA