Ersun Yanal: Amedspor, Türkiye’nin En Çok İzlenen 3-4 Takımından Biri Ersun Yanal: Amedspor, Türkiye’nin En Çok İzlenen 3-4 Takımından Biri

Yaz transfer döneminin sonuna yaklaşırken Galatasaray, Napoli forması giyen Osimhen ile 1 yıl süresince kiralık anlaşma sağladı.

Nijeryalı oyuncu, anlaşmanın tamamlanmasının ardından özel bir uçakla İstanbul'a hareket etti ve 03.20'de Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Osimhen, burada birçok sarı-kırmızı taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan 25 yaşındaki futbolcu, "Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Harika bir atmosfer var ve bir an önce sahaya çıkmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

Osimhen, Napoli'de eski takım arkadaşı Dries Mertens ile ilgili olarak da, "Dries ile daha önce birlikte oynadım ve bana büyük destek verdi. Onunla buraya gelmeden önce konuştum. Onunla tekrar sahada olmayı sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu.

Taraftarları selamladıktan sonra havalimanından ayrılan Osimhen'in, yarın yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalaması planlanıyor.

Kaynak: DHA