Hüseyin Yücel, İzmir Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Dernek merkezinin önünde Beşiktaş taraftarları, Yücel’i tezahüratlar ve meşalelerle karşıladı. İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özlem Tezişçi, Yücel ve Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar’a çiçek takdim etti. Taraftarlar, Hüseyin Yücel ile fotoğraf çektirmek için yoğun ilgi gösterdi.

Yücel, ziyarette İzmir Beşiktaşlılar Derneği'ne teşekkür ederek, “Bugün burada Özlem Tezişçi'nin davetiyle İzmir Beşiktaşlılar Derneği'ndeyiz. Kendisi yeni bir başkan olarak görevine başladı ve kendisine başarılar diliyorum. İzmir, bizim için büyük bir öneme sahip. Son zamanlarda yaşanan yangın felaketi için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Beşiktaş olarak her zaman yanınızdayız; kulüp sosyal projelere de büyük önem veriyor ve gereken desteği vereceğiz” dedi.

Joao Mario Transferi Yolda

Muğlaspor, TFF 3. Lig’de İyi Başladı Muğlaspor, TFF 3. Lig’de İyi Başladı

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Yücel, Benfica'dan alınacak 31 yaşındaki Portekizli sol kanat oyuncusu Joao Mario’nun bu akşam İstanbul’da olacağını belirtti. Yücel, “Dün akşam itibarıyla transferini tamamladık. Ancak transfer konusunda asıl sorun, mevcut oyuncularımızı gönderme aşamasında yaşanıyor. Süper Lig'de yabancı oyuncu kontenjanımız 14, fakat biz şu anda 16 yabancı oyuncuyla devam ediyoruz. Göndermek istediğimiz oyuncular ayrılmayı kabul etmiyorlar ve bu durum bize engel teşkil ediyor. Sözleşmeli oyunculara lisans çıkarmamak da mümkün değil çünkü bu durumda haklı fesih sebebiyle tüm alacaklarını talep edebiliyorlar” şeklinde konuştu.

Amartey, Chamberlain ve Aboubakar Sorunları

Daniel Amartey, Chamberlain ve Aboubakar ile yolları ayırmak istediklerini ancak oyuncuların buna yanaşmadığını ifade eden Yücel, “Oyuncuların karakterleri önemli. Sorunsuz ayrıldığımız oyuncular oldu ama bazıları gitmek istemiyor. Taraftarımız şu anda özellikle sol bek transferi bekliyor. Young Boys'tan sol bek Jaouen Hadjam'la ilgileniyoruz. Ancak Chamberlain’in gitmemesi nedeniyle elimiz kolumuz bağlı kaldı” dedi.

Transferde Son Durum

Yücel, transferde bir hareketlilik olması için mucizeye ihtiyaç duyduklarını belirtti ve “Oyuncu göndermeyle ilgili olumlu haberler gelirse transferler gerçekleştirilebilir, ancak şu anda elimizde bir şey yok” dedi.

Maccabi Tel Aviv’in Lobi Çalışmaları

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi olan Maccabi Tel Aviv’in İstanbul deplasmanına gelmemek için lobi çalışması yürüttüğünü belirten Yücel, “UEFA ile henüz irtibata geçmedik. İçişleri ve büyükelçiliklerle görüşmeler devam ediyor. Gerekirse UEFA'ya başvuruda bulunacağız. Maccabi, basın yoluyla lobi faaliyeti yürütüyor. Biz dünyanın en misafirperver ülkesiyiz ve sporu politikaya alet etmeden, Maccabi’yi iyi bir şekilde ağırlayacağız” dedi.

Feyyaz Uçar’dan İzmirli Açıklaması

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, İzmirli olduğunu ifade ederek, “12 yıldır Urla’da yaşıyorum ve Beşiktaşlı olarak İzmirli bir Beşiktaşlı olarak devam ediyorum” dedi.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özlem Tezişçi, “Başkanımız ve hocamızın derneğimizi ziyaretinden mutluluk duyuyoruz. Birlikte güzel işler başaracağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA