Bir günlük izin sonrasında, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla hazırlıklara başladılar. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. 

Eyüpspor maçında forma giyen futbolcular, antrenmanın bir bölümünde salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar.  Diğer oyuncular ise ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladıkları idmanı, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamladılar. 

Adanaspor, Ciccolini İle Yolları Ayırdı Adanaspor, Ciccolini İle Yolları Ayırdı

Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.  Beşiktaş, yarın saat 10.30'da ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla Ajax maçı hazırlıklarını tamamlayacak.  Daha sonra deplasmanda oynayacağı maç için saat 14.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a gidecek. 

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi olan Ajax ile oynayacağı maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ettiği görülüyor. Teknik direktörün yönetimindeki antrenmanların yanı sıra, maça form durumlarına göre farklı programlar uygulanan oyuncuların, tam kadro hazır bir şekilde sahaya çıkmaları hedefleniyor. Deplasmanda oynanacak maç öncesi, Hollanda'ya uçacak olan takımın, hazırlık sürecini en iyi şekilde tamamlayarak, rakibi karşısında üstün bir performans sergilemesi bekleniyor.

Kaynak: DHA