Karadeniz temsilcisi, 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Alanyaspor ile karşılaşacak. Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut gözetiminde antrenmanlarına başladı. 

Altınordu'nun Jokeri Bahattin Altınordu'nun Jokeri Bahattin

Antrenmana salonda kuvvet çalışması ile başlayan Yeşil-mavililer, daha sonra sahada pas çalışması, koordinasyon hareketleri ve dayanıklılık koşusu yaptı.  Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maç ile tamamlandı.

Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor'a konuk olacak Çaykur Rizespor, bu maçta puanını artırmayı hedefliyor. Kötü bir başlangıç yapan Rize temsilcisi, ikinci yarıda toparlanmak istiyor. Teknik direktör Palut, oyuncularından bu maçta istikrarlı ve konsantre bir performans bekliyor.

Alanyaspor ise ligin iyi başlayan takımlarından biri. Sezona fırtınalı bir giriş yapan Akdeniz ekibi, Rizespor'u deplasmanda yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz, oyuncularından maça tam konsantre olmaları ve maximum performans sergilemeleri gerektiğini vurguluyor.

Her iki takım da bu kritik maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Rizespor, çıkış yakalamak isterken, Alanyaspor liderlik yarışında ön plana çıkmak istiyor. Bu heyecan dolu müsabakada taraftarların da desteği ile güzel bir futbol ziyafeti izleyebiliriz. 

Kaynak: DHA