Başkan Aydar, kreşin çocuklara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sunduğunu belirterek, "Ceyhan’ın çocukları emin ellerde" dedi.

Ziyaret sırasında kreşin çeşitli bölümlerini gezen Aydar, kreşin eğitim kalitesi, hijyen ve güvenlik standartlarına dikkat çekti. "Kreşimiz, temiz bir mutfak ve son teknoloji ile donatılmış bir anaokulu sunuyor" diyen Başkan Aydar, ayrıca kreşteki yemekhanenin 3-6 yaş grubundaki çocuklara uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Sosyalleşmenin İlk Adımı

Başkan Aydar, kreşte hijyenin en yüksek seviyede tutulduğunu vurgulayarak, "Sosyalleşmenin ilk aşaması olan aile eğitiminden sonra, çocuklarınız ikinci aşamayı bizim anaokullarımızda güvenle tamamlayabilir. 3-6 yaş arasındaki çocuklarınızı bize emanet edebilirsiniz. Onlara, sizin gösterdiğiniz özeni gösterecek, eğitecek ve hayatı öğretmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Çocuklarını ders sonrası kreşten almaya gelen velilerle sohbet eden Aydar, "Kıymetli Ceyhanlılar, kreşimizi gördünüz ve çocuklarınızı burada misafir etmek isteyebilirsiniz. Ben, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak bu kreşe kefilim ve çocuklarınız burada emin ellerde olacaktır" diyerek kreşe duyduğu güveni bir kez daha vurguladı.

Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Velilerden Teşekkür

Çocuklarını kreşten almaya gelen veliler, Ceyhan Belediyesi tarafından sağlanan kaliteli eğitim ve güvenli ortamdan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kaynak: DHA