Şehir tiyatroları, bu yıl da Aydınlılarla buluşmaya devam edecek. Çocuklar, gençler ve yetişkinler için üç ayrı grupta gerçekleştirilecek atölyelere katılmak isteyenler için kayıtlar 5 Ekim'e kadar sürecek.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan Tiyatro Atölyesi, 8-13 yaş arası çocuklar, 15-18 yaş arası gençler ve 18 yaş ve üstü yetişkinler için düzenlenecek. Başvurular, Aydın Büyükşehir Belediyesi Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda yapılabilecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları sanatla buluşturan atölyelere davet ederek, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. 17 ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı yıl boyunca düzenlediğimiz etkinliklerle bir araya getirmeyi sürdürüyoruz. Uzman eğitmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen atölyelerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA