Prof. Dr. Özyüksel: Osmanlı Demir Yolları Dünya Tarihini Değiştirdi Prof. Dr. Özyüksel: Osmanlı Demir Yolları Dünya Tarihini Değiştirdi

Olay, 28 Eylül tarihinde saat 22:30 sıralarında Kayaş Mahallesi Kayaş Caddesi'nde gerçekleşti. Tekel bayisi işleten Mehmet Özcan, alkol almaya gelen Yiğitcan D. (24) ve B.A.'yı yasak saati başladığı için geri çevirdi. Bu durum, iki kişinin tepkisine neden oldu ve Özcan ile aralarında tartışma çıktı. 

Tartışmanın ilerlemesi üzerine, Yiğitcan D. ve B.A. Mehmet Özcan'a yumruk ve tekmelerle saldırdı. Saldırı anları, iş yerinin güvenlik kameralarına kaydedildi.  Saldırı sonrasında sağlık ekiplerini arayan Özcan, gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisi evinde devam eden Özcan'ın burnu kırılmış ve gözlerine darbe almıştı. 

Saldırganlar, olay yerinden kaçmadan önce tekel bayisine geri dönerek iş yerini taşlayıp camlarını kırdılar.  Özcan'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, dün akşam 2 saldırganı yakaladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve saldırganların gözaltına alındığını doğruladı. Detaylı ifadelerinin alınmasının ardından, saldırganların adli makamlara sevk edilecekleri bildirildi.

Bu olay, ülkemizde işletmecilerin ve çalışanların maruz kaldığı şiddet vakalarına bir örnek teşkil ediyor. Yetkililerin, bu tür olayların önlenmesi için gerekli önlemleri alması ve iş yerlerinin güvenliğini sağlaması bekleniyor.

Kaynak: DHA