Olayda, 20'ye yakın kişi yaralanırken, kavga anı cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, sokakta bulunan bir ceviz ağacından düşen cevizlerin bir otomobile hasar vermesiyle gerginlik başladı. Otomobilin sahibiyle ceviz ağacının sahibi arasında başlayan tartışma, hızla büyüyerek kavgaya dönüştü.

Tüm aile üyelerinin sokağa çıkmasıyla taşlı ve sopalı bir hale dönüşen kavga sırasında kadınlar ve çocuklar da darbeler alarak yaralandı. Olayın bir diğer ilginç yanı ise taraflardan birinin kavgaya iş makinesiyle girmesi oldu. İş makinesinin altında kalmaktan son anda kurtulan bazı kişiler, kavgayı sürdürmeye devam etti.

Japonya'nın İsrail'in UNIFIL Saldırılarına Kınaması Japonya'nın İsrail'in UNIFIL Saldırılarına Kınaması

İş makinesi, sokakta park halindeki araçlara çarparak hasar verdi. Bu sırada, iş makinesinin sürücüsü taş ve sopalarla saldırıya uğradı. Kavga, polisin müdahalesiyle son buldu.

Olayın tanıkları, kavganın büyüklüğünü ve yaşanan şiddeti şaşkınlıkla izlediklerini belirtirken, yetkililerin konuyla ilgili soruşturma başlatacağı öğrenildi. Bu tür olayların önlenmesi için yerel yönetimlerin daha etkin önlemler alması gerektiği vurgulanıyor.

Kaynak: DHA