Yapılan olağanüstü genel kurulda Ahmet Özden, MASTOB'un yeni başkanı olarak seçildi.

MASTOB'un 20'nci olağan genel kurulu, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel kurula Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Güngör ve dernek üyesi turizmciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğunun ardından konuşan Cengiz Haydar Barut, MASTOB'un Side'de bir grup turizmci tarafından takip edildiğini ve bunların isim değişiminin gerçekleştiğini belirtti. Barut, dernek olarak yurt dışında çeşitli fuarlara katılarak bölge tanıtımına katkı sağladıklarını ifade etti.

Barut, yaşanan deprem felaketinde dernek üyesi turizmcilerin büyük fedakarlıklarını gösterdiğini vurguladı. Pandemi, ekonomik kriz ve savaş gibi olumsuzlukların tanıtımını yavaşlattığını belirten Barut, Manavgat'ın farklı kurumlarla birlikte gelişmesinin önemine dikkat çekti.

Yönetim kuruluşunun ayrıntıları ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçim yapıldı. Ahmet Özden'in başkanlığında yeni yönetim ve denetim kurulu listesi oybirliği ile kabul edildi.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Ahmet Özden, Manavgat'ın tanıtımı için iş birliği içerisinde çalışmalarını belirtti. Özden, dernek üyelerine güven için teşekkür etti.

5 Metreden Düşen 3 Yaşındaki Ömer Erdem, Sundurma Demiri Sayesinde Kurtuldu 5 Metreden Düşen 3 Yaşındaki Ömer Erdem, Sundurma Demiri Sayesinde Kurtuldu

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, ilçenin en büyük sorunlarından birinin birlik ve beraberliğin sağlanamaması olduğunu ifade etti. Başkan Kara, doğalgaz depolama tesisi için son anlatılanların ve inşaatın kısa süre içinde araştırıldığını belirtti. Ayrıca Cengiz Haydar Barut ve eski yöneticilere teşekkür ederken, yeni başkan Ahmet Özden ve ekibine başarılar diledi.

MASTOB'un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Özden, Mehmet Ali Karamancı, Ahmet Uslu, Muhittin Ersoy, Hüseyin Sırcan, Akay Şenel, Süleyman Güneş, Burak Bayaz, Zafer Süral, Uysal Tunç, Osman Ergin, Emir Demirci, Ebru Can Boztepe , Ali Keleş ve Erhan Çetin. Denetim kurulunda ise Ramazan Kara, Ali Coşkun ve İsmail Tutal yer aldı.

Kaynak: DHA