Tokat'ta Afetlere Hazırlık: Mobil Mutfaktan İlk Çorba İkramı Yapıldı Tokat'ta Afetlere Hazırlık: Mobil Mutfaktan İlk Çorba İkramı Yapıldı

Tokat Valiliği, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Eczacılık Fakültesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilay Tokat Şubesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün işbirliğiyle "Enine Boyuna Bağımlılık ve Mücadele" konulu bir panel düzenlendi.

Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İbrahim Serkan Avşar, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü personeli, Yeşilay Tokat Şube Başkanı Dr. Cihat Zülfüoğulları ve YEDAM Şube Başkanı Elif Sevim Yılmaz'ın katılımlarıyla gerçekleşen panele, okul müdürleri, rehber öğretmenler, okul aile birlikleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele konularının enine boyuna ele alındığı panelde, katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı. Yeşilay Tokat Şubesi, bu işbirliğiyle toplumun tüm kesimlerine ulaşarak, bağımlılık risklerine karşı farkındalık oluşturmayı hedefledi.

Kaynak: Bülten