Türkiye’nin erkek hazır giyim markalarından Bisse, 2023 yılında Erbaa’ya yeni bir fabrika kurmaya hazırlandıklarını açıklamıştı.

Konutta Uzun Vade ve Düşük Faize İhtiyaç Var Konutta Uzun Vade ve Düşük Faize İhtiyaç Var

Bisse, geçtiğimiz yıl Erbaa yatırım kararı almış ve Erbaa'ya fabrika kuracağı açıklanmıştı.

Yatırım kararının yapıldığı açıklamada şu ifadeler yer alıyordu; Türkiye genelinde toplamda 36 mağazaları olduğunu ifade eden Mustafa Kefeli, “Yurtdışında 2024 sonu itibariyle 25 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz” diye konuştu. Şu anda hali hazırda İstanbul ve Erbaa’da iki üretim fabrikalarının olduğunu belirten Mustafa Kefeli, “Erbaa’daki fabrikaya yatırım kararını hızlı bir şekilde aldık. Çok yakın zamanda yaklaşık 250 milyon lirayı bulacak bir yatırımı yapacağız. Genel yatırım, makine parkur genişlemesi ve etapların tamamlanması ile beraber 400 milyon liralık bir yatırıma ulaşmayı planlıyoruz” ifadelerini kullanarak yatırım haberini duyurmuştu.

Erbaa Organize Sanayi Bölgesinden 22 dönem arsa tahsis edilmesinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen temel dahi atılmaması akıllarda soru işareti oluşturdu.

Tahsis süresinin uzatılıp uzatılmayacağı bilinmezken, Bisse tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Erbaa kamuoyu yatırımın yapılıp yapılmayacağını merakla bekleniyor.

Bisse

Muhabir: Murat Berber