Şüpheli Oğuz Şen'in, olayı gerçekleştirdikten sonra komşusuna, "Herkesi öldüreceğim, kimseyi sağ bırakmayacağım" şeklinde tehditlerde bulunduğu öğrenildi.

Olay, Sarıkorkmaz Mahallesi Devrek Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Şen'in ablası ve eniştesiyle para yüzünden tartışmaya başladığı, tartışmanın büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştüğü belirtildi. Olayın ardından komşuların ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Emine Sezer hastanede hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

Olayın görgü tanığı Ömer Celepci, yaşananları DHA'ya anlattı. Celepci, "Dükkanımdan hava almak için çıktım ve Oğuz Şen’i bıçakla gördüm. Ne olduğunu sorduğumda 'Herkesi öldüreceğim, kimseyi sağ bırakmayacağım' dedi. Kendisini sakinleştirmeye çalıştım. Bu sırada eniştesi balkona çıkarak yardım istedi. Şen elindeki bıçakla kaçarken, ben de hemen eve müdahale ettim. Eve girdiğimde büyük bir kaos vardı, yaralılara havlularla tampon yaptım ve 112'yi aradım" dedi.

Yaralıların tedavileri sürerken, olayın yaşandığı ev de basın tarafından görüntülendi.

Yüksekova'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı Yüksekova'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Kaynak: DHA