Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Nilay Elibol, Başkan Yardımcısı Dr. Nurten Sandal Aktaş, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Gülcan Başara, Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Şube Müdürü Murat Inez, Toplum Sağlığı Hizmetleri Birimi Sorumlusu Şube Müdürü Rahmi Bayır ve Zile İlçe Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Soner Sorhan tarafından Zile ilçesindeki sağlık merkezlerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında, Zile Meydan Aile Sağlığı Merkezi, Zile 75. Yıl Aile Sağlığı Merkezi, Yıldıztepe Aile Sağlığı Merkezi ve Zile Sağlıklı Hayat Merkezi incelendi. Sağlık merkezlerinin işleyişi, sunulan hizmetlerin kalitesi ve mevcut ihtiyaçlar değerlendirildi. Bu ziyaretler, sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yapıldı.

Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasıyla Açılışa Hazırlanıyor Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasıyla Açılışa Hazırlanıyor

Yetkililer, sağlık merkezlerinin genel durumu hakkında bilgi aldı ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için gerekli adımların atılacağına dair bilgiler verdi. Ziyaretlerin, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve toplum sağlığını korumak adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Kaynak: Bülten