Zecurion'un Yeni DCAP Çözümü

Zecurion, siber güvenlik alanındaki yetenek açığının derinleştiği ve siber tehditlerin giderek daha karmaşık hale geldiği bir dönemde, yeni DCAP çözümü ile kurumsal verilerin güvenliğini sağlama konusunda öne çıkıyor.  DCAP, bilgi güvenliği yöneticilerine (CISO'lar) şu başlıca özellikleri sunuyor:

Gerçek zamanlı veri kullanımı izleme: DCAP, kurumsal verilerin kullanımını gerçek zamanlı olarak izleyerek, yetkisiz erişim veya veri sızıntısı gibi güvenlik risklerini önceden tespit etmeyi mümkün kılıyor. 

Gelişen tehditlere karşı kapsamlı koruma: Bulut bilişime geçiş ve BT süreçlerinin otomasyonu ile artan güvenlik açıklarına karşı, DCAP kritik verilerin ağlarda denetlenmesi ve kontrol edilmesini sağlayarak kurumlara bütüncül bir koruma sunuyor. 

Veri merkezli güvenlik yaklaşımı: DCAP, verilerin kendisine odaklanarak, veri erişimi ve kullanımı üzerinden güvenlik risklerini tespit etme ve önleme yeteneği sunuyor. Bu sayede kurumlar, giderek daha karmaşık hale gelen siber tehditlere karşı daha dayanıklı bir güvenlik yapısı oluşturabiliyorlar. 

IDC Türkiye Security Summit 2024'te Zecurion'un Sunumu

Zecurion, IDC Türkiye Security Summit 2024 etkinliğinde DCAP çözümünü tanıtarak, kurumlara gelişen siber güvenlik ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı çözümler sunacak.  Etkinlikte öne çıkan temalar şunlar:

Diyarbakır'da Tanker İle Otomobil Çarpışması: 2'si Ağır 4 Yaralı Diyarbakır'da Tanker İle Otomobil Çarpışması: 2'si Ağır 4 Yaralı

Güvenlikte Dayanıklılık: Siber güvenlik alanındaki yetenek açığı ve karmaşıklaşan tehditler karşısında kurumların dayanıklılığını artırma yöntemleri. 

2024 İçin Gelişen Stratejiler: Bulut bilişim, otomasyon gibi dönüşümlerin güvenlik üzerindeki etkisi ve bu etkilere yönelik yeni stratejiler. 

Zecurion, DCAP çözümü ile bu kritik konularda bilgi güvenliği yöneticilerine (CISO'lar) yeni nesil bir veri kaybını önleme (DLP) çözümü sunarak, kurumların siber dayanıklılığını artırmalarına yardımcı olacak. 

Kaynak: DHA