Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Bozbey, zabıta teşkilatının Bursa'nın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yaptığını belirterek, tüm zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

1-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından Atatürk Heykeli'ne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altunsoy, Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Özgür, birim amirleri ve zabıta personeli katıldı. Etkinliklerin devamında, 17 ilçede görevli zabıta personeline yönelik Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir kahvaltı programı düzenlendi. Programa, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Yıldız ve Mehmet Emin Direkçi ile daire başkanları da iştirak etti.

Kahvaltı programında konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altunsoy, zabıtanın zor ve önemli bir görev üstlendiğini vurguladı. “Zabıta, vatandaşla doğrudan iletişim kurarak sorunları çözmek için sürekli mücadele ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, zabıta teşkilatının her zaman yanında olacağız ve nice 198 yıllar diliyorum,” dedi. Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Özgür ise tüm personelin görevlerini büyük bir özveriyle yürüttüğünü belirterek, kamu düzeni ve halkın güvenliğinin sağlanması için 17 ilçe zabıta birimleriyle koordineli şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Etkinliklerin sonunda, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, zabıta teşkilatını makamında kabul etti. Ziyarette, Başkan Bozbey zabıta kıyafeti giymiş çocuklarla sohbet etti. Bozbey, “Bursa’nın huzuru ve düzeni için gece gündüz demeden çalışan, hemşehrilerimizin güvenliği ve esenliği için özveri gösteren tüm zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı içtenlikle kutluyorum,” şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey’e, günün anısına çiçek ve plaket takdim edildi.

Kaynak: DHA