Salman'ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Salman'ın cenazesi, babası ve aile yakınları tarafından teslim alındı. Cenaze, Pendik'te yapılacak törenin ardından toprağa verilecek.

Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı

Komşuları, Selami Salman'dan son iki gün boyunca haber alamayınca endişelendi. Bunun üzerine, Salman'ın Pendik Kavakpınar Mahallesi'ndeki ailesi ve komşuları saat 21.00 civarında durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Salman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis incelemeleri sonrasında cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Komşusu Ahmet Demir, Salman'ın çevresine zarar vermeyen, kendi halinde bir insan olduğunu ve stresini yürüyerek attığını ifade etti. Demir, "Son zamanlarda akli dengesi bozulmuştu. Evde tek başına yaşıyordu ve kimseyle bir problemi yoktu. En son Cumartesi günü kendisini gördüm, sonrasında evinden çıkmadı. Kapıyı kırarak içeri girdik ve cenazeyi bulduk" dedi.

Selami Salman'ın cenazesi, Adli Tıp'taki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde aile yakınları tarafından alındı. Pendik'te yapılacak cenaze namazının ardından defnedileceği bildirildi.

Kaynak: DHA