GÜNDEM

Yüreğir’de Gaziler Onuruna Yemek Programı Düzenlendi

‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla Yüreğir Belediyesi ve Yüreğir Kaymakamlığı iş birliğiyle gazilere onuruna bir yemek programı gerçekleştirildi.

Abone Ol

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü Volkan Barış Salgar, Yüreğir İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ali Rıza Şimşek, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı, gaziler ve aileleri katıldı.

Kaymakam Aksu, masaları dolaşarak gaziler ve aileleriyle yakından ilgilendi ve “Vatanseverlikleriyle ve cesaretleriyle övündüğümüz aziz şehitlerimiz ve siz değerli gazilerimize, milli birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden sahip çıkarak güçlü Türkiye için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır da, “Başta kurucumuz Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu bayrağı dalgalandırmak adına şehit olanları anıyor, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyorum. 19 Eylül Gaziler Günümüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Program, Adana İl Müftülüğü Koro Şefi Tarık Karadağ’ın seslendirdiği ilahilerle devam etti ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan dua ile sona erdi.