GÜNDEM

Yunusemre'de Parklara Bakım ve Onarım Çalışmaları

Manisa Yunusemre`de, Yunusemre Belediyesi ekipleri, vatandaşların taleplerini karşılamak amacıyla park ve oyun gruplarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Abone Ol

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, ilçe genelindeki park ve oyun alanlarının bakımına özen gösteriliyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bu çalışmaların amacının vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve mutluluklarını sağlamak olduğunu vurguladı. Başkan Balaban, çocukların yoğun olarak kullandığı parklar ve oyun gruplarındaki bakım ve onarım çalışmalarını başlattıklarını belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

“Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sıkça kullandığı parklar ve oyun alanlarında bakım ve onarım çalışmalarını başlattık. Yapılan her çalışmada önceliğimiz, halkımızın yüzünde bir gülümseme oluşturabilmek. Ekiplerimiz, Ayn-ı Ali Mahallesi’ndeki çocuklarımıza daha konforlu bir park sunacak. İlçemizdeki park ve bahçelerde sürdürdüğümüz bu bakım ve onarım işlemleri belirli bir program dahilinde devam edecek. Yunusemre'yi daha güzel bir ilçe yapmak için özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadeleri kullanıldı.