GÜNDEM

Yolcu Otobüsü Şarampole Devrildi: 5 Yaralı

Burdur Bucak`ta yakınlarında meydana gelen kaza, saat 13.00 sıralarında Antalya-Isparta karayolunda gerçekleşmiştir.

Abone Ol

İstanbul'dan Antalya'ya giden yolcu otobüsü, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp karşı yönden gelen TIR'ın dorsesine çarptıktan sonra şarampole devrilmiştir. 

Kazada otobüste bulunan 18 kişiden 5'i yaralanmıştır.  Sağlık ekiplerinin olay yerine hızlı bir şekilde ulaşmasıyla, yaralılara ilk müdahale yapılmış ve ambulanslarla Bucak Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişlerdir.  Hastane yetkilileri, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştır. 

Kaza, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda otobüsün kontrolden çıkması sonucu meydana gelmiştir. Otobüs, karşı yönden gelen TIR'ın dorsesine çarptıktan sonra şarampole devrilmiştir.  Kaza anında otobüste 18 kişinin bulunduğu ve bunlardan 5 kişinin yaralandığı bilgisi yer almaktadır.  Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bucak Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş ve hastane yetkilileri tarafından yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştır. 

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen bu kazada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü, karşı yönden gelen TIR'ın dorsesine çarpıp şarampole devrilmiştir. Kazada otobüste bulunan 18 kişiden 5'i yaralanmış, ancak yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştır. Kaza, olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelmiş ve hızlı müdahale sayesinde daha büyük bir felaketten kurtulunmuştur.