GÜNDEM

Yolcu Otobüsü Devrildi; 3 Yaralı

Antalya Korkuteli`nde meydana gelmiştir. Saat 13.30 sıralarında gerçekleşen kazada, Balıkesir tur firmasına ait bir yolcu otobüsü yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkmış ve yan yatarak sürüklenmiştir.

Abone Ol

Kazada 3 kişi yaralanmıştır. Yaralıların kimlikleri ve durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmemiştir. Bölgeye çok sayıda kurtarma ekibinin sevk edildiği ve yaralıların ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere götürüldükleri belirtilmektedir. 

Kazanın tam nedeni henüz açıklığa kavuşturulmamış olmakla birlikte, yağışlı hava ve kaygan yol koşullarının otobüsün kontrolden çıkmasına yol açtığı değerlendirilmektedir. Sürücünün kimliği de henüz tespit edilememiştir. 

Kaza nedeniyle karayolunun tek şeridinin ulaşıma kapatıldığı ve uzun araç kuyrukları oluştuğu aktarılmaktadır. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirilmektedir. 

Bu tür kazalar, yolculara ve sürücülere büyük acılar yaşatmaktadır. Yetkililer, güvenli sürüş konusunda sürücüleri daha dikkatli olmaya davet etmeli ve karayollarının bakım ve onarımına yönelik çalışmalarını artırmalıdır. Tüm vatandaşlarımızın can güvenliği en önemli önceliğimiz olmalıdır.