Son 5,5 yılda, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Mesudiye ilçesinde toplam 181 km asfalt ve beton yol çalışması yapıldı.  Bu çalışmalar kapsamında 136 km sathi asfalt, 30 km beton yol ve 15 km sıcak asfalt döşendi. Ayrıca, ilçede 108 km yeni yol açma ve genişletme, 546 km stabilize, 1376 km reglaj, 950 km hendek temizliği, 5 bin 573 ton asfalt yama, 1726 metre yağmur suyu hattı, 3 bin 995 metreküp taş duvar gibi çalışmalar da gerçekleştirildi. 

Yol çalışmalarının en son örneği ise Sarıyayla Mahallesi'ndeki yol oldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Sarıyayla Mahallesi yolunda asfalt çalışmalarını tamamlayarak, Yeşilyurt-Yeşilce Mahallelerine ulaşımı sağlayan güzergahı modern ve konforlu hale getirdi. Bu sayede vatandaşlar, daha rahat ve güvenli seyahat edebilecekler.

Süleyman Özduygu, 78 Yaşında Vefat Eden Edirne Barosu'nun En Yaşlı Avukatı Süleyman Özduygu, 78 Yaşında Vefat Eden Edirne Barosu'nun En Yaşlı Avukatı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Mesudiye'deki yol çalışmalarının devam edeceğini ve ilçenin konforlu ulaşım ağına kavuşmasını sağlayacaklarını belirtti.  Güler, "Mesudiye ilçemizin yol altyapısını sürekli geliştiriyoruz. Vatandaşlarımızın konforu ve güvenliği bizim için her zaman öncelikli. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecek." dedi. 

Mesudiye'nin coğrafi konumu ve ulaşım ihtiyaçları göz önüne alındığında, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarının oldukça önemli olduğu görülüyor. İlçenin daha konforlu ve erişilebilir bir ulaşım ağına kavuşması, hem vatandaşların hem de bölgenin ekonomik kalkınması açısından oldukça faydalı olacaktır.

Kaynak: DHA