Başkan Yılmaz, yeni eğitim döneminin ilk gününde Şerif Artış İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. İlçe Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç ile birlikte bayrak törenine katılan Yılmaz, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca, okul müdürü ve öğretmenlerle görüşerek ihtiyaçlar ve talepler hakkında bilgi aldı. Yıldırım Belediyesi olarak, okullara her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını vurguladı.

“Geleceğe Yapılan Yatırımlar Çok Kıymetlidir”

Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Yılmaz, okulların eksiklerini ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini ifade etti. Yıldırım'ın genç nüfus potansiyeline dikkat çeken Yılmaz, “En doğru yatırım, geleceğe ve gençliğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Hem sportif hem kültürel faaliyetlerle, hem de daha iyi eğitim koşulları sağlamak için çaba gösteriyoruz. Okulların zarar gören bölümleri onarılmakta ve çevre düzenlemeleri yapılmaktadır. Tüm bu çalışmalar, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak içindir” dedi.

Çocukların Gelişimi İçin Çeşitli Destekler

Başkan Yılmaz, eğitimden spora, kültürden sosyal yaşama kadar birçok alanda çocukların gelişimine katkı sağladıklarını belirtti. “Okul dışı öğrenme ortamlarıyla öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Uyumayan kütüphaneler, çocuk kütüphanesi, ücretsiz kurslar, deneme sınavları ve motivasyon seminerleri ile çocuklarımızın yanında olduk. Ayrıca, 6 asırlık medreseyi Molla Yegan Çocuk Üniversitesi olarak hizmete açtık ve burada çeşitli eğitimler sunuyoruz. Spor tesisleri inşa ederek, çocukların spor yapmalarını kolaylaştırıyoruz. Yıldırım’da 35 yeni park yaptık, mevcut parkları yeniledik ve yeşil alanları artırdık. Tüm bu çalışmalar, çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olmalarını sağlamak içindir” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA