GÜNDEM

Yenişehir Belediyesi’nin Yenilediği Güven Parkı Yakında Açılıyor

Mersin’de Yenişehir Belediyesi, Güven Park’ta gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarını tamamladı.

Abone Ol

Güvenevler Mahallesi’nde yer alan ve 2 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Güven Park, Yenişehir Belediyesi tarafından kapsamlı bir yenileme sürecine tabi tutuldu. Yenileme çalışmaları kapsamında parkın zemin döşemeleri, spor aletleri ve diğer tüm donatılar modernize edildi. Ayrıca, park içinde emeklilerin sosyal aktivitelerde bulunabileceği ve dinlenebileceği bir Mola Evi kuruldu.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, parkın son haliyle ilgili Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Özyiğit, “Güven Parkı’mızı yeniledik ve çok kısa sürede hizmete açacağız. Park içinde emeklilerimize yönelik bir Mola Evi kurduk. Burada çay 2 TL olacak, emeklilerimizin ekonomik koşullarını dikkate alarak bu kararı aldık. Diğer ürünler de uygun fiyatlarla sunulacak. Ayrıca, parkın yakınında Kent Lokantası açacağız, bu hizmeti daha erişilebilir kılmak adına lokantayı ilçemizin en yoğun bölgesinde hizmete sunacağız” şeklinde konuştu.

Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı ise parkın çocuklar ve emekliler için büyük önem taşıdığını belirterek, “Çocuklarımız burada yoğun bir şekilde oyun oynuyorlar, burası merkezi bir alan. Emeklilerimiz de bu hizmeti hak ediyorlardı. Başkanımız Abdullah Özyiğit’e çocuklarımız ve emeklilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.