GÜNDEM

Yenişehir Belediyesi ve MTSO’dan Uluslararası Kültür Festivali

Mersin’de Yenişehir Belediyesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, 12-20 Ekim tarihleri arasında Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali düzenlenecek.

Abone Ol

Festival, Mersin’de sosyal, kültürel ve ekonomik hayatı canlandırmak, uluslararası kültürel iş birliklerini teşvik etmek ve sanat ile kültürel etkinlikleri yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediyesi ve MTSO’nun ortaklaşa düzenleyeceği etkinliklerde, ulusal ve uluslararası sanatçıların katılımıyla sanat buluşmaları, imza günleri ve söyleşiler gibi birçok etkinlik yer alacak.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, iş birliği protokolünü imzaladı. Başkan Özyiğit, festivalin Mersin’de kültür ve sanat alanında önemli bir etki yaratacağını belirterek, Mersinli şair ve yazar Özdemir İnce’nin festivalin onur konuğu olacağını duyurdu. Ayrıca, Özyiğit, festivalin destekçileri olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve CNR Holding’e teşekkür etti.