GÜNDEM

Yemeksepeti Yeni Reklam Platformu ‘Yemeksepeti Ads’i Tanıttı

Yemeksepeti, markaların mobil uygulama ve web sitesi üzerinden reklam verme imkanını sunan yeni platformu ‘Yemeksepeti Ads’i tanıttı.

Abone Ol

Platform, mevcut ve potansiyel kullanıcı kitlesine ulaşmayı ve bu kitleyi büyütmeyi amaçlayan esnek ve veri odaklı reklam seçenekleri sunuyor.

Yemeksepeti’nin yeni platformu, markaların dijital çağın gereksinimlerine uygun şekilde, geleneksel medya kanallarının ötesine geçmesini sağlıyor. Lansmanla birlikte, Yemeksepeti Ads, ‘Hızlı Ticaret’ alanında entegre edilmiş bir reklam platformu olarak hizmet veriyor.

Reklamverenler İçin Online Boşluğu Kapama

Yemeksepeti Ads, bir perakende medya ağı olarak, statik ve karusel görsellerden potansiyel müşteri kazandıran ürün reklamlarına kadar çeşitli seçenekler sunuyor. Reklamverenler, marka görünürlüğünü artırmak, performansı izlemek ve detaylı analizler yapmak için hem kapsamlı hizmetlerden hem de self servis seçeneklerden yararlanabiliyor.

Yemeksepeti Ads, dijital pazarlama kampanyalarında markalara şu avantajları sağlıyor:

Hızlı Geçiş: Reklam kampanyaları, Yemeksepeti platformunda doğrudan tasarlanıp yönetilebiliyor ve onaylandığı kısa bir süre içinde yayına alınıyor.

Esnek ve Kişiselleştirilmiş Reklam Hizmetleri: Reklamverenler, müşteri davranışları, gün ve saat gibi parametreler doğrultusunda esnek kampanya seçeneklerinden yararlanabiliyor ve kampanyalarını uygulama içi reklamcılıktan dijital pazarlama kanallarına kadar çeşitli çözümlerle hayata geçirebiliyor.

Entegre Ekosistem: Yemeksepeti’nin geniş kullanıcı kitlesine sahip platformu, kolaylığa önem veren dijital tüketicilere ulaşmak isteyen markalar için ideal bir seçenek sunuyor.