Uçak Kazasının Ayrıntıları ve Yolcu Güvenliği Uçak Kazasının Ayrıntıları ve Yolcu Güvenliği

Uçar, yaptığı yazılı açıklamada, partisiyle yaşadığı destek eksikliği ve sorunları dile getirerek istifa kararının gerekçelerini açıkladı.

Sedat Uçar, "Yedisu halkının desteğiyle 31 Mart 2024 seçimlerinde elde ettiğimiz başarı, partimiz için önemli bir zaferdi. Ancak seçildiğim tarihten bu yana, İYİ Parti'nin genel merkezi ve milletvekillerinden yeterli destek görmedim. Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa ve il teşkilatı dışında, parti yetkilileri ve milletvekilleri, belediyemizi ziyaret ederek sorunları dinlemediler ve destek vermediler. Bu durum, hem benim hem de ilçemizin hizmet kalitesini olumsuz etkiledi" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den istifa ederek bağımsız olarak görevine devam edeceğini belirten Uçar, "Parti genel merkezinin ve milletvekillerinin olumsuz tutumları, bu kararı almama neden oldu. İlçe halkımızın talepleri ve kişisel değerlendirmelerim doğrultusunda, Yedisu halkına daha iyi hizmet verebilmek için bağımsız olarak başkanlık görevime devam edeceğim. Destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, bu kararın ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: DHA