ERBAA HABER

Yaz Kur'an Kursları Bilgi Yarışması Düzenlendi

Erbaa Müftülüğü ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yaz Kur'an kursları öğrencilerine yönelik bilgi yarışması düzenlendi.

Abone Ol

Merkez Kız Kur'an Kursunda düzenlenen ve yaz Kur'an kursu öğrencilerinin dini bilgileri ile motivasyonlarını artırmaya yönelik olan bilgi yarışmasında "Etkinliklerle Dinimi Öğreniyorum" kitabından çoktan seçmeli olarak hazırlanan sorular soruldu.

Düzenlenen bilgi yarışması neticesinde birinci GSB Erbaa Gençlik Merkezi Öğrencisi Rümeysa Nur Akar oldu.Yarışmada ikinci Büyük Cami Öğrencisi Berkay Arıkan olurken,Ulu Cami Öğrencisi Semih Efe Baltacı ise üçüncü oldu. Yarışma neticesinde dereceye giren öğrencilere daha önceden ilan edilen hediyeleri Erbaa Diyanet Genç Ofis'te verildi.Yarışma birincisi ayrıca umre ödülüyle de ödüllendirildi. Hediye takdiminde İlçe Müftüsü Bekir Ertürk bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencileri tebrik etti. İlçe Müftüsü "Değerli öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum, öğrencilerimizin her birini ve böyle bilinçli evlatlar yetiştiren velilerini kutluyorum.Ayrıca bu gençlerimize eğitim veren yarışmaya hazırlayan fedakâr din gönüllüsü hocalarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.