Yangını fark eden komşuları Sicim’i uyandırarak evden çıkmasını sağladı. Ancak Sicim, alevleri söndürme çabası sırasında kedilerini düşünerek eve geri döndü ve onları güvenli bir şekilde dışarı çıkardı.

Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın birinci katında saat 12.00 sıralarında başlayan yangın, evde tek başına olan Bulut Sicim’in tavayı ocağa koyduktan sonra salona geçip uyuması nedeniyle meydana geldi. Tava alev almaya başladığında dumanlar evin her tarafını kapladı ve komşular Sicim’i uyandırmak için kapısını çaldı. Sicim, yangının büyümesini önlemek amacıyla dışarı çıktı.

Komşuların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve duman tahliyesi gerçekleştirdi. Yangının söndürülmesinin ardından Sicim, evine geri dönerek saklanmış olan iki kedisini alıp kafese koyarak güvenli bir şekilde dışarı çıkardı.

McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması

Yangın sonrası evinde ciddi zarar meydana gelen Sicim, "Kızartma tavasında yağ vardı ve uyuyakaldım. Yangın sırasında aklım kedilerimde kalmıştı. İtfaiye ekiplerine, duman tahliyesi yapıldıktan sonra kedileri alıp güvenli bir yere çıkardım" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA