GÜNDEM

Watsons Türkiye'nin 400'üncü Mağazası İstanbul Hilltown'da Açıldı

Güzellik ve kişisel bakım sektörünün öncülerinden Watsons Türkiye, 400'üncü mağazasını İstanbul Hilltown Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Abone Ol

Yeni mağazada, müşterilere geniş bir güzellik, sağlık ve zindelik ürünleri seçkisi sunuluyor.

Türkiye genelinde 62 ilde 3 bin 500'ün üzerinde çalışanıyla hizmet veren Watsons Türkiye, bu yılın başından itibaren 21 yeni mağaza açtığını ve 35 mağazasını yenilediğini açıkladı. Bu yatırımlar, markanın mağazacılık deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

250 Milyon Dolarlık Yatırım

AS Watson Group CEO'su Dr. Malina Ngai açılışta yaptığı konuşmada, "Türkiye'deki 400'üncü mağazamız, Watsons'ın sürekli büyümesindeki önemli bir kilometre taşıdır. Son iki yılda Türkiye de dahil olmak üzere 15 pazarda mağaza içi deneyimi geliştirmek için 250 milyon dolar yatırım yaptık. Bu yatırımlar, müşterilerimize en iyi hizmeti sunma ve mükemmel alışveriş deneyimi sağlama amacımızı destekliyor" dedi.

Ngai, ayrıca sürdürülebilirlik çalışmalarına da dikkat çekerek, "Gelecek yıl Türkiye'deki 20'nci yılımızı kutlayacağız ve bu alandaki bağlılığımızı güçlendirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

2024 Hedefleri ve Mağaza Genişlemesi

Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş, 2024 yılı için 50 yeni mağaza açma ve 50 mağazayı yenileme hedeflerine vurgu yaptı. Yurddaş, "19 yıldır Türkiye pazarında güzellik perakendesinin öncüsü olarak önemli yatırımlar yapıyoruz. Yeni mağazalarımızla O+O müşteri deneyimini daha geniş bir kitleye ulaştırmak bizim için büyük bir gurur. Önümüzdeki 3 yıl içinde mağaza sayımızı 600'e çıkararak Türkiye'nin her noktasına Watsons deneyimini götürmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yenilikçi Mağaza Konsepti

220 metrekarelik alana yayılan yeni mağaza, markanın en güncel mağaza konseptiyle tasarlandı. Ferah ve modern tasarımıyla müşterilere olağanüstü bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlayan mağazada, 8 binden fazla sağlık, güzellik ve kişisel bakım ürünü yer alıyor. Ayrıca, mağaza 11 milyonun üzerinde Watsons Card üyesi ve müşterisiyle buluşma fırsatı sunuyor.

Watsons, "İyi Görün, İyi Yap, Harika Hisset" mottosuyla hizmet vermeye devam ederken, yeni mağazasıyla yenilikçiliği, müşteri memnuniyetini ve sürdürülebilir büyümeyi bir kez daha ortaya koyuyor.