Montella, “Grup için anahtar bir maç. İzlanda'nın burada bize karşı tarihi sonuçlar aldığını biliyoruz. Sonuçlara bakmaksızın söylüyorum, tarih bizden yana olmasa da neler yapmamız gerektiğini biliyoruz” dedi.

Karşıyaka'nın Zorlukları ve Galibiyetin Anlamı Karşıyaka'nın Zorlukları ve Galibiyetin Anlamı

Montella, basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, saha şartları ve atmosferden kaynaklı zorluklar olabileceğini ancak bunlara çabuk adapte olunması gerektiğini vurguladı. “Futbolda her maçta istediğiniz şartlarda oynayamazsınız. Şartlara çok çabuk adapte olmalıyız, kendi özelliklerimizle bunların üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

A Milli Takım, yarın akşam başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda saat 21.45’te İzlanda ile karşılaşacak. Montella, “Rakibimiz bu şartlarda oynamaya daha alışık ama bu bizim için bir bahane değil. En fazla rüzgar bizi rahatsız edebilir, o da beni en çok rahatsız eden konudur” ifadelerini kullanarak, maça dair hazırlıklarını ve motivasyonlarını dile getirdi.

Bu kritik karşılaşma öncesinde futbolculardan Orkun Kökçü de takımın motivasyonunu artıracak açıklamalarda bulundu. A Milli Takım, İzlanda karşısında galip gelerek grup aşamasındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak: DHA