GÜNDEM

Vali Yılmaz’dan, Dünya Yaşlılar Gününe Özel Ziyaretler

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle, Osmaniye'nin en yaşlı sakinleri olan 95 yaşındaki Zekiye Çakır ve 86 yaşındaki Zeynep Türkoğlu'nu ziyaret etmiştir.

Abone Ol

Vali Yılmaz, ilk olarak 95 yaşındaki Zekiye Çakır'ı evinde ziyaret etmiştir. Ziyarette, Vali Yılmaz "1 Ekim dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Osmaniye'mizin yaş olarak en büyüğü Zekiye Teyzemizi ziyaret ettik. Tanışmaktan çok mutlu oldum. Zekiye Teyzemize sağlıkla, mutlulukla daha nice yıllar diliyorum inşallah" demiştir.  Zekiye Çakır ve ailesi de Vali Erdinç Yılmaz'a ziyareti nedeniyle teşekkür etmişlerdir. 

Daha sonra Vali Yılmaz, 86 yaşındaki Zeynep Türkoğlu'nu da evinde ziyaret etmiştir. Vali Yılmaz, "Yaşlılar Haftası nedeniyle bugün Zeynep Teyzemizi ziyarete geldik, bizi çok güzel karşıladı, ağırladı. Çok mutlu olduk tanışmaktan. Kendisine sağlık, sıhhat diliyorum, daha nice yaşlar diliyorum" demiştir.  Vali Yılmaz, yaşlıların geçmişin kurucusu, bugünün ve geleceğin yol göstericisi olduklarını vurgulamıştır. 

Ziyaretlere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı temsilcileri de eşlik etmiştir.  Bu ziyaretler, Osmaniye Valiliği'nin yaşlılara verdiği önemi ve saygıyı göstermektedir. Vali Yılmaz'ın, Osmaniye'nin en yaşlı vatandaşlarını evlerinde ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmesi, yaşlılara verilen önemin bir göstergesidir.