Vali Şahin'in mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Gazi meclisimiz tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtuluş mücadelesinin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’e 'Gazi' unvanı verilişinin yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Gazilik, bir şeref unvanıdır. Şanlı tarihimiz boyunca yurdunu ve milletini canı gibi koruyan gazilerimizin, Semerkand’dan Trablus’a, Kırım’dan Saraybosna’ya, Malazgirt’ten Sakarya’ya kadar sayısız mücadele ile elde ettikleri ve her zaman gururla taşıdıkları bir şeref madalyasıdır.

Bu nedenle gazilerimiz, hepimizin baş tacıdır; aziz milletimizin ikbal ve istikbal mücadelesinde kazandıkları bu şeref Antalya Valisi Hulusi Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

madalyalarını gururla taşımaktadır. Millet olarak kahraman gazilerimizi yüksek bir saygı ve hürmetle baş tacı etmekten şeref duyuyoruz. Onların aziz hatıralarını sadece yıl dönümünde değil, daima yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı en büyük görevimiz biliyoruz.

Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: DHA