Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir ile birlikte Yeşilyurt'ta fırtına nedeniyle etkilenen tarımsal alanlarda incelemelerde bulunarak çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tokat ve İlçelerde hasar gören ekili arazilerde incelemelerde bulunan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, , Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir daha sonra açıklamalarda bulundu. Vali Hatipoğlu yaptığı açıklamada: “Öncelikle ülkemize geçmiş olsun diyoruz. Karadeniz bölgesinde olağanüstü diyebileceğimiz bir doğal afet yaşadık zaman zamanda yaşamaya devam ediyoruz.  Zile ve Yeşilyurt’u vuran ve hasadın kalkmadığı zamanlarda gerçekleşen fırtına nedeniyle vatandaşlarımızın afetten etkilendiği alanları yerinde görerek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her zaman olduğu gibi bugünde  devletimiz gerekli her türlü program ve çalışmayı gerçekleştirecek ve her zaman çiftçinin yanında yer alacaktır” dedi.

Vali Abdullah Köklü'den Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ne Ziyaret Vali Abdullah Köklü'den Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ne Ziyaret

Kaynak: Bülten