GÜNDEM

Vali Bilgihan, Özel İdare'de

Vali Tülay Baydar Bilgihan, yeni göreve başlayan Burdur Valisi, İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek önemli bilgiler aldı.

Abone Ol

Vali Bilgihan, ilk olarak kente gelişinin ardından esnaf ve şehit ailelerini ziyaret etti. Daha sonra kurumları ziyaret ederek brifing aldı ve bugün de İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti. 

İl Özel İdaresi'ndeki ziyarette, Vali Bilgihan, kuruluşa bağlı tesisler, araç ve iş makinesi durumu, köylerin mevcut altyapısı ve 2024 yılı yatırım programı kapsamındaki devam eden yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. Ayrıca, eğitim ve sağlık yatırımları da dahil olmak üzere kamu yatırımları konusunda detaylı bilgi edindi. 

Vali Bilgihan, daha sonra İl Özel İdare Meclis Salonu'nda idare şube başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, il genelinde kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için değerlendirmelerde bulundu. 

Vali Bilgihan, "Hukukun üstünlüğünü gözeten, vatandaş odaklı, etkin ve verimli bir görev anlayışı içerisinde çalışacağız. İlimizin önceliklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çaba göstereceğiz" diye belirtti. 

Sonuç olarak, yeni Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, görevine başlamasının ardından İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek, kurumun mevcut durumu, yatırımlar ve kamu hizmetleri konularında detaylı bilgi aldı. Vali Bilgihan, vatandaş odaklı ve verimli bir yönetim anlayışıyla çalışacağını vurguladı.