GÜNDEM

Yayladağı Kaymakamı Okul İnşaatlarını İnceledi

Halil Yazıcı, Yayladağı Kaymakamı, son dönemde ilçedeki okul inşaatlarıyla yakından ilgileniyor.

Abone Ol

Yazıcı, özellikle İlçe Merkezi eski YİBO yerleşkesinde yapımı devam eden okulların inşaatlarını yakından takip ediyor. 

Yayladağı Kaymakamı, incelemeleri sırasında yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Yazıcı, inşaatların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların istifadesine sunulması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağını belirtti.  Kaymakam, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, okulların biran önce tamamlanması için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Yazıcı, aynı zamanda ilçeye bağlı Çamaltı Mahallesi'nde çelik konstrüksiyon olarak yapılacak lise binasının protokol imza törenine de katıldı.  Burada da yetkililerden bilgi alan Kaymakam, okulun ilçeye kazandırılması için yoğun çaba harcandığını vurguladı.

Diğer taraftan, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Mustafa Kemal Üniversitesi Yayladağı Meslek Yüksekokulu inşaatında da başlayan çalışmaları yerinde inceledi.  Yazıcı, burada da ilçede yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Yazıcı, Yayladağı Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen bir okulun da temel atma törenine katıldı. 5 Törende konuşan Kaymakam, okulun ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Ayrıca, Yazıcı, Yoncakaya Mahallesi'nde inşa edilecek olan köy tipi kalıcı afet konutlarının yapım alanını da ziyaret etti.  Burada da incelemeler yapan Kaymakam, projelerin yakından takip edildiğini vurguladı.

Özetle, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, ilçedeki okul inşaatları ve diğer altyapı projelerine büyük önem veriyor. Yazıcı, bu projelerin takibini yakından yaparak, hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli desteği sağlıyor. 

Yayladağı'nda, eğitime ve altyapı yatırımlarına verilen önemin artması, ilçenin geleceği açısından son derece önemli. Kaymakam Yazıcı'nın bu doğrultudaki çabaları takdire şayan. İlçede son yıllarda açılan yeni okullar ve üniversite kampüsü, Yayladağı'nın eğitim kalitesini yükseltmeye başladı.