Arolat'ın cenazesi, ilk olarak İstanbul'da kılınan cenaze namazının ardından memleketine, İzmir'e götürüldü.

Metin Arolat, 20 Eylül tarihinde İstanbul Kozyatağı'nda bir otelde sahne almıştı. Şarkı söylerken aniden fenalaşan Arolat, yere yığılmıştı. Olay yerinde yapılan kalp masajına rağmen kurtarılamayan Arolat, hastaneye kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. 

İstanbul'da kılınan cenaze namazına sunucu Armağan Çağlayan, şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular, şarkıcı Işın Karaca gibi sanatçıların yanı sıra Arolat'ın yakın dostları ve sevenlerinin katıldığı belirtildi. 

Cenaze daha sonra Arolat'ın memleketi olan İzmir'e getirildi. Bugün öğle vakti Beşikçioğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Metin Arolat, son yolculuğuna uğurlandı. Törene Karşıyaka Belediye Başkanı Behice Yıldız Ünsal, sanatçılar ve Arolat'ın sevenleri katıldı. 

Metin Arolat, İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata veda etmiş, sevenleri tarafından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanmıştır. Genç yaşta kaybedilen başarılı bir sanatçı olan Arolat'ın anısı, sevenlerinin kalplerinde yaşamaya devam edecektir.

Ümraniye'de Polisi Şehit Eden Saldırgan Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi Ümraniye'de Polisi Şehit Eden Saldırgan Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Kaynak: DHA