GÜNDEM

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi’nin Van Eğitimleri Başlıyor

Garantİ BBVA ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından ortaklaşa yürütülen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi'nin 2024 yılı eğitimlerinin üçüncüsü Van’da gerçekleştirilecek.

Abone Ol

Bu program, kadın girişimcilerin yönetim becerilerini geliştirmek ve iş dünyasındaki etkilerini artırmak için düzenleniyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun destekleriyle, Türkiye Kadın Girişimci Akademisi 2 Ekim 2024 tarihinde başlayacak.

2 Ekim - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında sınırlı kontenjanla düzenlenecek olan eğitimlere başvurular 29 Eylül 2024 tarihine kadar alınacak. Katılmak isteyen Vanlı kadın girişimcilerin başvurularını web sitesi üzerinden yapmaları gerekiyor.

Boğaziçi Üniversitesi'nin deneyimli eğitmenleri tarafından Van Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda ve online olarak gerçekleştirilecek eğitimlerde; dijital pazarlama, insan kaynakları, müşteri deneyimi, kurum içi iletişim, sosyal medya iletişimi, finansal yönetim, liderlik, sürdürülebilir yönetim, yenilikçi iş modelleri geliştirme, ticaret hukuku ve ticari sözleşmeler gibi konulara odaklanılacak. Eğitimler, girişimcilerin iş yönetimi becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi tarafından sertifika almaya hak kazanacak.