Genel Müdür Metin Tuğtağ, çağrı merkezi olarak başlangıç ​​yolculuklarının, hem geleneksel hem de dijital hizmetlerin sunularak devam ettiğini belirtti.

"TV yayıncılığı sektöründe hizmet veren tek bir müşteri yolculuğumuz ile başladık, bugün 12 farklı sonuç 100'ün üzerinde kurumsal müşteri ile dijitalleşerek devam ediyor" dedi.

Şirket tanıtımlarına göre, Türkiye genelinde 15 farklı lokasyonda yaklaşık 16 bin çalışanıyla hizmet veren Turkcell Global Bilgi, müşteri deneyimi, benzersiz, geleneksel ve teknolojik çözümler sunuyor. Bugün, 100'ün üzerinde kurumsal müşteri sayısı ve telekom sektöründeki deneyimi ile finans, sigorta, e-ticaret ve perakende gibi 12 farklı hizmet, 25 yıllık birikimle hizmet vermekte.

'Dünyanın En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü'

Metin Tuğtağ, kanalında kapsayıcı bir hizmet sunduklarını belirterek, "Çeyrek asır önce bir çağrı merkezi olarak kuruldu; ise şimdi müşteri deneyiminde dijital olarak başlatıldık. Bu dönüşüm, yapay zeka programlarımızla hız kazanacak. Temsilcilerin yanıtları yapay zeka ile hazırlayarak, insan ve yapay olarak Zeka arasındaki fark ve az indirmeyi planlıyoruz. Böylece insan dokunuşuna en yakın hizmet hızlı bir şekilde alacak" dedi.

'Uzaktan Teknik Destek Hizmeti'

Aksaray'da Tur Otobüsü Devrildi: 6 Ölü, 34 Yaralı - Sürücü Adliyeye Sevk Edildi Aksaray'da Tur Otobüsü Devrildi: 6 Ölü, 34 Yaralı - Sürücü Adliyeye Sevk Edildi

Tuğtağ, "Elde ettiğimiz 'Dünyanın En İyi Müşteri Deneyimi' ve 'Avrupa'nın En İyi İşvereni' ödülleri, başarımızın bir tesadüf olmadığını gösteriyor. Geliştirdiğimiz sosyal medya uygulamamız, iş ortaklarımızın sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmasını sağlıyor. Ayrıca, uzaktan teknik destek hizmetimizle , kullanıcıların yazılım ve donanım sorunlarına uzaktan bağlanarak destek sunuyoruz."

'Yeni Teknoloji Odakli Marka'

Metin Tuğtağ, şirket 25. yılında dijital ürün ve hizmetleri ayrı bir marka altında sunmak için çalıştıklarını belirtti. "Dijital kanallara yönelen müşteri yanıtını verebilmek adına, teknoloji odaklı yeni markamız çok yakında hayata geçecek. Geleneksel çağrı merkezi hizmetleri gelişerek devam ederken, dijital dönüşümü hızlandırarak geleceklerin ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

'Yenilikçi Çözümlerle Sektöre Yön Vermek'

Tuğtağ, "25 yıl boyunca yalnızca hizmet sunmakla kalmıyoruz, bu deneyimi mükemmel bir şekilde sürdürmek için çalışıyoruz. Çalışanlarımızın konforu de en az dikkat çekiyor. Bu amaçlanan, gençlerimizi teknik açıdan çalışır hale getirmek ve istihdam sağlamak amacıyla 'Techno Camp' eğitim programımızı sürdürmek. Ayrıca, Deprem sonrasında 'Gönül Bağı' projeleri kapsamında Hatay lokasyonumuzu açtık. Gelecek yıllarda da müşteri kitlesini artıracak sağlıklı çözümlerle sektöre yön uygulamaları devam ediyor" şeklindedir.

Kaynak: DHA