Fiber internet kullanan Turkcell Superonline aboneleri, 1-30 Eylül 2024 tarihleri arasında herhangi bir başvuru veya tarifede değişiklik yapmadan 1000 Mbps hızını deneyimleme fırsatı bulacak. Ayrıca, bu dönemde Turkcell Superonline fiber aboneliği başlatan kullanıcılar da kampanyadan faydalanabilecek.

Turkcell, fiber altyapısının uygun olduğu bölgelerde mevcut kullanıcılarının internet hızını ücretsiz olarak artıracak. Bu hız yükseltme işlemi, kullanıcıların herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan otomatik olarak gerçekleştirilecek. Eylül ayı boyunca, internet hızı altyapının desteklemesi durumunda 1000 Mbps’ye kadar yükseltilecek.

Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Dr. Ali Taha Koç: Işık Hızında Fiber Deneyimi

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, kampanya ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Ülkemizin dijital geleceği için teknoloji ve altyapı yatırımlarımıza devam ediyoruz. Fiber altyapımızı en ileri teknolojilerle güçlendirerek 2,3 milyon kullanıcıya fiber internet hizmeti sunuyoruz. 30. yılımızda teknoloji liderliğimizi sürdürerek Superonline’ın ışık hızındaki fiber internet deneyimini tüm kullanıcılarımıza sunmayı hedefliyoruz. Bu özel dönemde, müşterilerimizle birlikte kutlamaya devam edeceğiz”  ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: DHA