Turhal Belediyesi'nde düzenlenen Zabıta Haftası kutlama programına, Başkan Ural’ın yanı sıra Zabıta Müdürü Osman Bekler, zabıta amirleri ve çok sayıda zabıta personeli de katıldı.

Programda konuşan Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Zabıta Teşkilatı'nın önemine vurgu yaparak şu ifadelerde bulundu: "Zabıta Teşkilatımız, belediyecilik hizmetlerinin en önemli unsurlarından biridir. Kent düzenini sağlama, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri adına özverili bir şekilde çalışan zabıtalarımız, yerel yönetimlerin sahadaki yüzü olarak daima halkımızla iç içedir. Zabıta teşkilatımızın 198. kuruluş yıl dönümünde, tüm zabıta çalışanlarımıza teşekkür ediyor, onların emeğini ve fedakârlığını her zaman takdir ettiğimizi belirtmek istiyorum."

Vali Abdullah Köklü, Tokat Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti Vali Abdullah Köklü, Tokat Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Programın sonunda, tüm katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Başkan Erdem Ural, zabıta personelinin gösterdikleri özveri ve çalışkanlık için minnettarlığını ifade ederken, gelecekteki çalışmalarında da desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: DHA