Başkan Ural, "Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Son olarak Kazımkarabekir Mahallesi'nde asfalt çalışmalarının başladığını belirten Ural, "Mahalle yollarının daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için asfalt serim çalışmalarına başladık. Bu sayede, mahalle sakinlerimizin ulaşımını daha rahat ve güvenli hale getireceğiz" dedi. Ayrıca, Kanal Turhal bölgesinde yürütülen aydınlatma bakım çalışmalarına da değinen Başkan Ural, "Aydınlatma sistemlerinin bakımı ile hem güvenliği artırmayı hem de bölgenin estetik görünümünü iyileştirmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Osmangazi Mahallesi’nde ise park ve yeşil alanlarda çim biçme işlemlerinin düzenli olarak sürdüğünü belirten Ural, "Bu çalışmalarla mahalle sakinlerimize daha temiz ve düzenli yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Turhal Belediyesi'nin şehir genelindeki bu çalışmaları, vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir yaşam ortamı sunmayı amaçlıyor.

Almus’ta Otomobil ve Traktör Kazası: 4 Yaralı Almus’ta Otomobil ve Traktör Kazası: 4 Yaralı

Kaynak: DHA