Bucaspor 1928'ün Başarılı Yükselişi Devam Ediyor Bucaspor 1928'ün Başarılı Yükselişi Devam Ediyor

Turgutluspor Tesisleri'nde düzenlenen toplu imza törenine, kulüp yönetiminin yanı sıra Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Maliz ve Ali Kıran da katıldı.

İç transferde Ozan Resuloğlu'nun yanı sıra, dış transferde kadroya dahil olan isimler şöyle sıralandı: kaleciler Onur Küçük ve Ahmet Köyönü, stoperler Mahmut Boz, Bora Ulu, Ahmet Taha Dağbaşı, sağ bekler Serkan Yeşilyurt ve Gökhan Bulut, sol bekler Osman Erol ve Berat Onur Pınar, orta saha oyuncuları Serhat Yeşilördek, Oğuzhan Turan, Umut Alp Tunay, Ömer Turan, sağ kanat oyuncusu Mehmetcan Yıldırım, sol kanat oyuncuları Furkan Ahmet Acer ve Furkan Çarkçı, santrforlar Yasin Güvenoğlu ve Furkan Ceylan.

Altyapıdan kaleci Mehmet Yağmur, stoper Hüseyin Can Şavur, orta saha oyuncusu Mert Önal, sağ kanat oyuncusu Ayhan İmir ve santrfor Yunus Emre Atsız da kadroda yer alacak.

Turgutluspor, yarın sezonun ilk maçını Bursa Nilüferspor ile iç sahada oynayacak. Ancak stadın etrafındaki çalışmalar nedeniyle karşılaşma, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirilecek. Maç için Manisa'ya taraftarlar için otobüsler kaldırılacak.

Kaynak: DHA