Şirket, fuar süresince aks sistemleri, dişli kutuları ve hassas döküm teknikleri ile üretilen ürünlerini tanıtarak, döküm sanayiindeki teknolojik yetkinliğini katılımcılarla paylaşmayı hedefliyor.

TÜMOSAN Döküm, tarım makineleri ve traktör üretiminde kullanılan döküm parçalarının yanı sıra otomotiv, inşaat ve demir-çelik sektörlerinde de ihtiyaç duyulan ürünleri ANKIROS 2024'te sergiliyor. Şirket, bu etkinlik sayesinde mevcut iş ortaklarıyla ilişkilerini güçlendirmeyi ve yeni iş fırsatları yaratmayı amaçlıyor.

“Global Arenada Güçlü Bağlar Kuracağız”

TÜMOSAN Döküm A.Ş. Fabrika Müdürü Hüseyin Köylü, fuarın önemini şu sözlerle açıkladı: “ANKIROS 2024, yenilikçi çözümlerimizi global arenada tanıtmak ve iş ortaklarımızla daha güçlü bağlar kurmak için büyük bir fırsat. Kaliteye ve teknolojik gelişmelere verdiğimiz önemi bu fuarda bir kez daha gösteriyoruz. Geniş ürün yelpazemiz, sektörün gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmış yüksek performanslı çözümlerden oluşuyor.”

“Yeni Ürünlerle Büyümeye Devam Ediyoruz”

Köylü, bu yıl fuarda döküm dünyasına yönelik yeni ürünlerini tanıttıklarını belirterek, “Geçen yıl aldığımız olumlu geri dönüşlerin ardından bu yıl fuara büyük bir heyecanla katıldık. Konya’daki özel endüstri bölgemizde 15 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yapıyoruz ve 12 bin ton net döküm kapasitemiz var. Geçen yıl 15 yeni ürün devreye soktuk. Bu yıl da yeni ürünlerimiz modelleme aşamasında ve ürün sayımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

“Daha Verimli ve Teknolojik Ürünler Üretmeyi Hedefliyoruz”

Evinde 250 Gram Esrar ve 153 Kök Hint Keneviriyle Yakalandı Evinde 250 Gram Esrar ve 153 Kök Hint Keneviriyle Yakalandı

Üretim gamındaki en önemli ürünlerin motor bloku ve silindir kafası olduğunu ifade eden Köylü, “Ana hedefimiz, traktörlerimizin motor blokları ve silindir kafalarının döküm işlemlerini gerçekleştirmek. Avrupa'da azalan döküm fabrikaları nedeniyle piyasada Doğu’ya doğru bir kayış var. Biz de bu değişimden pay almak istiyoruz. Geçen yılki fuarda yoğun talep almıştık, ancak dış piyasa taleplerini tam olarak karşılayamamıştık. Bu yıl ise bu talepleri karşılayabilecek durumdayız” diye ekledi.

Fuara yeni başladıklarını belirten Köylü, “İlk saatlerden itibaren ciddi bir hareketlilik gözlemliyoruz. Bu yılki fuarın, geçen yıla kıyasla daha canlı ve verimli geçeceğine inanıyorum. Yeni hat projelerimizle, ürün gamımızı daha verimli ve teknolojik ürünlere dönüştüreceğiz. Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz ve Yeni Türkiye Yüzyılı'na destek vermek için tüm çabamızla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA