GÜNDEM

Tuğba Hemşirenin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi, Eşi Adliyeye Sevk Edildi

Eskişehir'de evliliğinin birinci yıl dönümünde, yaşadığı binanın otoparkında otomobilinin arka koltuğunda boğazı kesilmiş halde bulunan hemşire Tuğba Koç’un (25) cenazesi, ailesine teslim edildi.

Abone Ol

Olayla ilgili gözaltına alınan eşi A.K. ise bu sabah adliyeye çıkarıldı.

Olay, Odunpazarı ilçesi Vadişehir Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları otoparkında meydana geldi. Otoparkta park halindeki 26 AIC 139 plakalı otomobilin arka koltuğunda hareketsiz yatan kadını gören vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde kadının boğazının kesilerek öldüğü tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı araştırmanın ardından, Tuğba Koç’un cenazesi otopsi için Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Koç’un geçen yıl 3 Eylül’de A.K. ile evlendiği ve evliliklerinin ilk yıl dönümünde bu trajik olayın yaşandığı öğrenildi.

Cenaze, bu sabah hastane morgundan ailesine teslim edildi. Hastane bahçesinde yapılması planlanan tören, ailenin talebi üzerine iptal edildi ve cenaze memleketi Alpu ilçesine gönderildi. Tuğba Koç’un cenazesi, Alapınar Mahalle Camisi’nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

Öte yandan, Tuğba Koç’un eşi A.K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.