Menemen FK Sezon Başlangıcını Şampiyon Gibi Yapıyor Menemen FK Sezon Başlangıcını Şampiyon Gibi Yapıyor

Şirket, 28 Ağustos-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Paris'te gerçekleştirilecek Paralimpik Oyunları’nı resmi ‘E-Ticaret Hizmetleri Partneri’ olarak destekleyecek.

Trendyol, TMPK ile olan iş birliği çerçevesinde, paralimpik sporcular Alican Özcan, Ebru Acer, Sibel Çam, İbrahim Bölükbaşı ve Sevilay Öztürk’e destek verecek. Şirketin bu adımı, paralimpik sporlar hakkında farkındalığı artırmayı ve TMPK’nın sporculara sunduğu desteği güçlendirmeyi hedefliyor. Trendyol, Türk paralimpik sporcularını uluslararası platformda desteklemeye devam etmeyi amaçlıyor.

Çağlayan Çetin: "Sporun Kapsayıcılığı Tüm Engelleri Aşıyor"

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, sporun evrensel bir değer olduğunu ve tüm engelleri aştığını vurguladı. Çetin, "Trendyol olarak, sporun gelişimine ve Türkiye’nin küresel spor başarılarına katkıda bulunmayı önemsiyoruz. Sporcularımız bizim için çok kıymetli. Paris Olimpiyat Oyunları’nın tek Türk partneri olarak, hem Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin ana sponsoru hem de Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nın resmi ‘E-Ticaret Hizmetleri Partneri’ olarak yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye Milli Paralimpik Takımımızla birlikte Türk bayrağını gururla dalgalandıracağız,” dedi.

Ulusal ve Uluslararası Arenada Spor Destekleri

Trendyol, Türk sporuna olan desteğini 2021 yılından bu yana çeşitli alanlarda sürdürmektedir. Futbol Milli Takımları'nın resmi sponsorluğunu üstlenen şirket, Süper Lig ve 1. Lig’in isim sponsoru olmuş, 2022 yılından itibaren Türkiye Voleybol Milli Takımları’nın ana sponsoru olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Trendyol, UEFA EURO 2024’ün Türk partneri olarak yer almakta ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) resmi sponsoru olarak bilinir. Şirket, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) resmi ‘E-Ticaret Hizmetleri Partneri’ olarak da görev almakta ve 2026 Milano Kış Olimpiyatları ile 2028 Los Angeles Yaz Olimpiyatları'nın destekçileri arasında yer alacaktır.

Kaynak: DHA