Trendyol, Paris'in ünlü caddesinde, olimpiyat ruhunu ve modayı bir araya getiren bir organizasyon gerçekleştirdi. Etkinlikte performans sanatçısı Ekin Bernay, Trendyol’un 14 yıllık hikayesinden ve Olimpiyatlardan ilham alarak hazırladığı gösteri ile büyük beğeni topladı. Etkinliğe ünlü isimler Leonie Hanne, Buse Terim, Burcu Esmersoy ve Cemal Can Canseven gibi birçok tanınmış isim katıldı.

Olimpiyat Temalı Performans

Ekin Bernay, gösterinin Olimpiyat'ın sembolik halkalarından ilham aldığını belirterek, “Olimpiyat halkalarının birbirine bağlanarak büyümesi, Trendyol’un ve dansçıların ekip ruhuyla büyümesini temsil ediyor. Paris’te bu gösteriyi yapmak, Türk markası olarak büyük bir başarıya imza atmak demek ve burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Trendyol’un açıklamasına göre, şirket 130 yıllık Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) resmi 'E-Ticaret Hizmetleri Partneri' olarak seçildi. Paris 2024 Olimpiyatları için özel bir koleksiyon hazırlayan Trendyol, bu koleksiyonun Olimpiyat halkaları ve olimpiyatların ruhunu yansıttığını belirtti. Koleksiyon, Şanzelize ile Concorde Meydanı arasında yer alan Resmi Olimpiyat Mağazası’nda satışa sunuldu. Türkiye’den Denizli başta olmak üzere Anadolu'nun çeşitli bölgelerindeki üreticilerin imzasını taşıyan bu koleksiyon, t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta gibi 19 farklı üründen oluşuyor. Toplamda 60 bin adet üretilen koleksiyon, Türkiye'de Trendyolmilla uygulaması üzerinden ve Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Umman, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Hollanda ve Almanya'da Trendyol uygulaması aracılığıyla uluslararası satışa sunulacak. Ayrıca, Lozan’daki Olimpiyat Müzesi ve Paris’teki uluslararası olimpik megastore gibi yerlerden de koleksiyon ürünlerine erişim sağlanabilecek.

Gelecek Olimpiyatlar ve Sponsorluk

Trendyol'un IOC ile yaptığı iş birliği, 2026 Milano Kış Olimpiyatları ve 2028 Los Angeles Yaz Olimpiyatları’nı da kapsayacak. Ayrıca, Trendyol, 2021 yılından bu yana Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) resmi sponsoru olarak, Eda Tuğsuz (Atletizm), İlke Özyüksel (Modern Pentatlon), Buse Çavuşoğlu (Boks), Ali Cengiz (Güreş) ve Kuzey Tunçelli (Yüzme) gibi sporcuların Paris 2024 yolculuklarında destekçisi olacak.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Kaynak: DHA